Vibe Rated.com

Εργαλεία
A+ R A- wide normal
Εγγραφή Εισαγωγή
  • Skip to content
Forum
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά
  • Press Kit
  • Επικοινωνία
  • Αρχικη
  • Άρθρα
    • Κριτικές
    • Αφιερώματα
    • Συνεντεύξεις
    • Δελτία Τύπου
    • Νέα
    • Ανταποκρίσεις
    • Cinema/TV
    • Media
  • Προσωπικές Στήλες
    • Based On A True Story
    • My Own Worst Enemy
    • Instigator
    • Lifestylez of da poor and shameless
    • Απ'το σούρουπο ως την αυγή
    • VR Affiliates
  • Forum
  • Επικοινωνία
  • Forum
  • Πρόσφατα Θέματα
  • Αναζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτη
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ξεχάσατε το όνομα χρήστη σας; Δημιουργία λογαριασμού
Vibe Rated Forum
Γενικά
Άλλα είδη μουσικής

Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας;

Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #549

• Γκάβλας
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Μιας και οδευουμε προς το τελος των 00'ς... ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο συγκροτημα με βαση τις κυκλοφοριες του μεσα στη δεκαετια?
Λεω TOOL.. hands down!
Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #557

• Plebs
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Όσο τεράστιος δίσκος κι αν είναι το Lateralus, δεν νομίζω ότι φτάνει για να τους πλασάρει στο νούμερο 1...
Go home Plebs...01

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #560

• funishment
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Tool kick your asses, αλλά καμιά φορά έχω την αίσθηση ότι είναι κάπως overrated από το κοινό τους. Προτιμώ Maynard στους A Perfect Circle ας πούμε.

Θα μπορούσαν να διεκδικήσουν αυτόν τον τίτλο πάντως, μόνο και μόνο για όλη αυτή την αντεργκραουντίλα που τους χαρακτήριζε(ι) (καθώς απ' ότι έμαθα Tool ακούει και η κουτσή Μαρία nowadays) και για τους χαμηλούς τόνους τους. Plus, they're not sellouts.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #562

• Γκάβλας
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Όσο τεράστιος δίσκος κι αν είναι το Lateralus, δεν νομίζω ότι φτάνει για να τους πλασάρει στο νούμερο 1...

Μονο lateralus? Aenima, 10000 days..
δυσκολευομαι να βρω τραγουδι τους, οχι cd, που να μη μου αρεσει
Το τοπικ δε λεγεται tool! πες ποια μπαντα προτιμας και συ

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #571

• Plebs
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Aenima, οκ ναι είναι και αυτό δισκάρα, αλλά οι 10000 μέρες όσο καλός δίσκος κι αν είναι, έχω την αίσθηση ότι θα είναι πάντα "το lp μετά το lateralus"...

τώρα για το θέμα, ειλικρινά δεν έχω απάντηση, δεν με ενθουσίασαν τόσο πολύ οι κυκλοφορίες της τρέχουσας δεκαετίας.
Go home Plebs...01

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #614

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
πάρε το μισό ρόστερ της Secretly Canadian και το άλλο μισό της Jagjaguwar και θα τις βρεις εκεί...
βέβαια μια μπάντα που δισκογράφησε κυρίως στα 00's αλλά είναι παλιότερη και εκτιμώ είναι οι Boards of Canada...

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #651

• Plebs
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
σαφής η μεγάλη εκτίμηση προς τους Boards of Canada, αλλά έχω την αίσθηση ότι σε τέτοιου είδους συγκρίσεις καθοριστικό ρόλο παίζει και ο στίχος οπότε...
Go home Plebs...01

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #669

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Παρολη την (μεγαλη) απηχηση στο mainstream, λεω system.Οι λογοι προφανεις.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #761

• Born Beyond
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
βασικά νταξ η εποχή των μεγάλων γκρουπς πέρασε .. πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια μπάντα που να βγαλε τρεις συνεχόμενους γαμάτους δίσκους
.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #764

• funishment
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

βασικά νταξ η εποχή των μεγάλων γκρουπς πέρασε .. πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια μπάντα που να βγαλε τρεις συνεχόμενους γαμάτους δίσκους

Spank my ass and call me Neurosis. Και ούτε καν 3, αλλά 4 συνεχόμενους οργασμικούς δίσκους. Ναφ σεντ.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #879

• Renegade
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Δεν μπορώ να κρίνω απόλυτα γιατί δεν έχουν βγει και τόσες μεγάλες μπάντες όσες νομίζουμε. Προσοχή, εννοώ να χουν βγει μετά τις 1/1/2000.

Άρα θα πρέπει να μιλήσω με βάση και μπάντες που γεννήθηκαν στα '90s.

Έχουμε και λέμε ανεξαρτήτου είδους:

The Roots
και στα 00s γιατί βγάλανε δισκάρες ή αλλιώς πείτε μου άλλη μια hip hop μπάντα
όχι σας προκαλώ, θέλω μια hip hop μπάντα, ούτε τους sessionάδες του Guru ούτε την ...session μπάντα των Atmosphere(Los Nativos)

Deftones

(οι βασιλιάδες του nu-metal αν επιτρέπεται ο όρος-φτιάχτηκαν στα τέλη 80s έφαγαν τάπες και τάπες γιατί δεν πουλούσε το nu-metal και ξαφνικά πάνω τους πατήσανε κάτι τυχάρπαστοι Limp Bizkit που σας αρέσει δε σας αρέσει καλά έκανε ο Eminem και τους έβριζε)

Heaven Shall Burn
(deathcore-άδες θεοί αντιναζί γερμανοί και επανασταταράδες)

Tool
(ok όσο κι αν δε μου ρχεται να τους ακούσω είναι μορφές)

Radiohead
Γιατί οι αρχηγοί των 90s έβγαλαν πιο πολλούς μεγάλους δίσκους στα 00s παρά στα 90s.
σ.σ. στα 90s οι μεγάλοι δίσκοι τους ήταν 2: The Bends και Ok Computer
στα 00s έχουμε 4: Kid A, Amnesiac, Hail To The Thief, In Rainbows

"ο πρώτος στα τσακίδια" (παραλλαγή φράσης του τραγουδιστή-συνθέτη-στιχουργού-frontman Thom Yorke)

Muse
όταν, ενώ παίζεις μουσική και γράφεις δίσκους, στη χώρα σου: 7 χρόνια('99-'06) παιρνάς στην αφάνια, δε γεμίζεις ούτε το μαγαζί που έδειρε το Dj o Gerrard, έχεις πωλήσεις που είναι μικρότερες κι απ' αυτές στην Ελλάδα ΑΛΛΑ γράφεις κομματάρες τότε ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ του NME, Pitchfork, Rolling Stone κλπ καταπίνει τη γλώσσα του και λέει στους teenagers ΑΚΟΥΣΤΕ MUSE.
Αλλά όταν ήταν οι μόνοι άγγλοι  rockers που γεμίζαν το Le Zenith στο Παρίσι κάνατε μόκο.
Πάρτε την πρώτη ροκ μπάντα που κάθεται και τραβά μαλακίες βιρτουόζων κιθάρας και μπάσσου στη σκηνή και τα λυκειόπαιδα από κάτω ξεκολλάνε από τους Linkin Park.

Αυτές είναι οι μπάντες των 00s πλήν μιας...

Αυτή η άλλη μπάντα είναι οι...
Portishead.
Ναι βγάλανε μόνο ένα δίσκο στα 00s.
Ναι δε θα βγάλουν άλλον στα 00s.
Όχι λες ψέμματα ότι άρα δεν έπρεπε να είναι στη λίστα.
Ναι και το ξέρεις ότι λες ψέμματα για τα μάτια του κόσμου...
One Solution ...Revolution<br />Two Solutions ...Hip Hop &amp; Revolution

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #900

• Belowba
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Πάντως όπως και να το κάνουμε οι δύο καλύτερες μπάντες αυτής και της προηγούμενης δεκαετίας είναι Peppers και Rage, παρόλο που δεν τους πολυακούω καιρό τώρα είναι οι πιο ευρέως γνωστές και αποδεκτές μπάντες στον πλανήτη πάνω από δέκα χρόνια, χωρίς να έχουν μεγάλη δισκογραφία στα &#039;00s.

Στις υπόλοπες επιλογές θα συμφωνήσω με Renegade, αν και οι Tool είναι πραγματικά υπερτιμημένοι ειδικά για τον τελευταίο δίσκο αλλα και σε live είναι απάισιοι (εκτός του drummer που είναι ένας μικρός θεός).
Άλλες μπαντες(μιλάω με βάση αποδοχής από κοινό-καινοτομιών-κλασικών δίσκων στο είδος τους)
Isis (post hardcore-progressive)
Mars Volta (progressive rock)
Converge (hardcore-metalcore)
Bong Ra (breakcore)
Enduser (breakcore-dnb)
Dilated Peoples (hip hop)

edit: χεχε renegade οι portishead άκουσα οτι το ψήνουνε για δίσκο ΚΑΙ φέτος. Ελπίζω να μην ισχύει γιατι μου φαίνεται θα πέσει πολύ το επίπεδο.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #905

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ρε παιδια το Thread λεει για την μπαντα της δεκαετιας αυτης. Και γω καραγουσταρω Rage αλλα απο που κ ως που?

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #908

• Belowba
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Ντάξει το Renegades ειναι του 2000. Αλλά και πάλι δεν εχει σημασία. Πραγματικά είναι η μόνη μπάντα που θα την ακούσεις παντού και είναι αρκετά hardcore. Σε &quot;ροκάδικα&quot;-εναλλακτικά, σε ό,τι ναναι ψιλοκυριλέ μαγαζιά, ραδιόφωνα (σχεδόν όλα), πάρτι τριαντάρηδων, πάρτι 15χρονων, πάρτυ αναρχικών, αριστερών, μπορεί και πασόκων, σε σπίτια με μπάφους, σε γυμναστήρια που παίζουν ξύλο, φυσικά σε events hiphop ακροατών, και δεν ξέρω γω που αλλου. Γι&#039;αυτό παραμένει μπάντα και αυτης της δεκαετίας για μένα, όχι δισκογραφικά. Απλά ο ήχος τους δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και μάλλον θα αργήσει να γίνει.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #909

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Ντάξει το Renegades ειναι του 2000. Αλλά και πάλι δεν εχει σημασία. Πραγματικά είναι η μόνη μπάντα που θα την ακούσεις παντού και είναι αρκετά hardcore. Σε &quot;ροκάδικα&quot;-εναλλακτικά, σε ό,τι ναναι ψιλοκυριλέ μαγαζιά, ραδιόφωνα (σχεδόν όλα), πάρτι τριαντάρηδων, πάρτι 15χρονων, πάρτυ αναρχικών, αριστερών, μπορεί και πασόκων, σε σπίτια με μπάφους, σε γυμναστήρια που παίζουν ξύλο, φυσικά σε events hiphop ακροατών, και δεν ξέρω γω που αλλου. Γι&#039;αυτό παραμένει μπάντα και αυτης της δεκαετίας για μένα, όχι δισκογραφικά. Απλά ο ήχος τους δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και μάλλον θα αργήσει να γίνει.

ναι μωρε συμφωνω και επαυξανω (καλα οχι και σε κυριλε μαγαζια, δεν μου χει τυχει τουλαχιστον) , απλα το λεγα καθαρα οσον αφορα το Thread που λεει συμφωνα με τις κυκλοφοριες.

Απ: Ποια είναι η μπάντα της δεκαετίας; 3 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #911

• Renegade
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Πάντως όπως και να το κάνουμε οι δύο καλύτερες μπάντες αυτής και της προηγούμενης δεκαετίας είναι Peppers και Rage, παρόλο που δεν τους πολυακούω καιρό τώρα είναι οι πιο ευρέως γνωστές και αποδεκτές μπάντες στον πλανήτη πάνω από δέκα χρόνια, χωρίς να έχουν μεγάλη δισκογραφία στα &#039;00s.

Στις υπόλοπες επιλογές θα συμφωνήσω με Renegade, αν και οι Tool είναι πραγματικά υπερτιμημένοι ειδικά για τον τελευταίο δίσκο αλλα και σε live είναι απάισιοι (εκτός του drummer που είναι ένας μικρός θεός).
Άλλες μπαντες(μιλάω με βάση αποδοχής από κοινό-καινοτομιών-κλασικών δίσκων στο είδος τους)
Isis (post hardcore-progressive)
Mars Volta (progressive rock)
Converge (hardcore-metalcore)
Bong Ra (breakcore)
Enduser (breakcore-dnb)
Dilated Peoples (hip hop)

edit: χεχε renegade οι portishead άκουσα οτι το ψήνουνε για δίσκο ΚΑΙ φέτος. Ελπίζω να μην ισχύει γιατι μου φαίνεται θα πέσει πολύ το επίπεδο.

1) Ίσως να &#039;ναι φάουλ που δεν έβαλα τους Isis.
Είναι και personal favourite πάντως...
Τους προσθέτω και μαλακία που τους άφησα απ &#039;εξω.
Αν και αν βάλω τους Isis θα στεναχωρηθούν οι Pelican.&nbsp;

2) Φίλε μου αν βγάλουν και φέτος δίσκο ή θα γίνει αυτό που γράφεις και θα πέσει πολύ το επίπεδο ή θα ανέβει τόσο που ο Tricky να φαντάζει συνεργάτης μου...
One Solution ...Revolution<br />Two Solutions ...Hip Hop &amp; Revolution
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1
Vibe Rated Forum
Γενικά
Άλλα είδη μουσικής