Well...
Παταω ενα pause να σε πω πως και τι.
Καταρχην, ειμαι σε μια mid κατασταση. Οχι fully drunk αλλα εχω πιει το κατι τις μου.
Λοιπον, το VR σε πρωτη φαση ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ!
Απλα ενδεχεται (take it as read) να επελθει ενα διαστημα αποχης απο καθε ειδους ανανεωση. Το ειρωνικο στην ολη φαση ειναι οτι εγω προσωπικα εχω ηδη υλικο στα χερια μου για ανανεωση. Θα μου πεις "για δε το ανεβαζεις;".
Οι λογοι που μας οδηγησαν στην εν λογω αποφαση ειναι οι εξης:
Οταν το VR ξεκινησε, ξεκινησε με την λογικη μιας κολλεκτιβας φιλων / καλων γνωστων (δεν εχουμε ολοι μεταξυ μας τις ιδιες σχεσεις) η οποια θα συνεισφερε στην μουσικη ενημερωση όσων αποφασιζανε να μας επισκεπτονται. Για διαφορετικους λογους ο καθενας, πολλοι απο το team δε συνεισφερανε τα "απαιτουμενα". Κι αν στο VR δεν χωραει η λεξη "απαιτηση" τοτε σαφως δεν προσεφεραν τοσα ωστε καποιοι αλλοι συντακτες του team.
Βρεθηκαμε στην ευχαριστη θεση να μην ενοχληθουμε διολου απο την κατασταση αυτη μιας και ατομα οπως η Nastie, o Kartman, o Dead Disney ειναι περσονες που εκτιμαμε οπως και να εχει no matter αν εχουν γραψει 1 η 101 κειμενα για το site. Δεν ενοχληθηκαμε ουτε μια στιγμη, δεν νιωσαμε ασχημα ουτε ενα λεπτο, δεν μας δημιουργηθηκε η παραμικρη αρνητικη σκεψη για την μη προσφορα ορισμενων μιας και νιωθω υποχρεωμενος να ξαναπω οτι κανεναν απο τα μελη του team δεν τον κριναμε ΟΥΔΕΠΟΤΕ για το ποσο εγραφε στο site. Στο κατω κατω τα γουστα που εχουνε βγαλει συνδυασμοι παρεων του team ειναι πολυ πιο συμαντικα και ουσιωδη απο οποιαδηποτε κριτικη, αφιερωμα η οτιδηποτε ανεβαζανε οι ''μαχιμοι'' συντακτες του Vibe Rated.
Αναποφευκτα ομως,
Καταλαβαινει κανεις οτι τρια ατομα (ο Radagast ειναι στρατο, δε μπορει να του καταλογισει ουδεις τιποτα) δεν ειναι δυνατον να κρατησουν ενα site. Θελαμε παντα το καλυτερο, θελαμε να κανουμε αυτο που αλλοι δεν κανανε στον χωρο, ζαλιζαμε συνεχως αρχιδια για συνεντευξεις κλπ κλπ κι ολα αυτα γιατι ειχαμε θεσει καποια στανταρ δυνατοτητων και ξεραμε οτι μπορουσαμε να τα φτασουμε. Γραφαμε αφιερωματα κανοντας τρελες μεταφρασεις και διασταυρωσεις πληροφοριων χωρις κανενα οφελος. Δεν ειχαμε την αυταπατη οτι εμεις θα σας ''μαθουμε'' μουσικη. Το καναμε γιατι γουσταραμε. Απλως, επειδη ολοι αντιλαμβανονται οτι το VR δεν ειναι δυνατον να ειναι η πρωτη μας υποχρεωση καπου κι εμεις (αυτοι οι τρεις) κουραστηκαμε. Εχουμε δουλειες, εχουμε σχολες, εχουμε υποχρεωσεις. Προσωπικα σχολουσα απο την δουλεια και δεν ειχα κουραγιο να διορθωσω συνεντευξη.
Καπως ετσι λοιπον, και γιατι οπως ειπε κι ο Vitali σεβομαστε απεριοριστα το οτι γουσταρετε την φαση μας, αποφασισαμε να κοινοποιησουμε την παρωδικη (μπεσα, το πιστευω αυτο) αποστασιοποιηση μας απο την ολη φαση, μεχρι την στιγμη που θα εχουμε τον αναλογο χρονο και διαθεση να επιστρεψουμε. Στο κατω κατω, μη ξεχνατε οτι μετα απο μια κοιλια 4 μηνων γυρισαμε με υλικο φωτια. Διολου απιθανο η ιστορια να επαναληθφει.
Επιπλεον, για αρκετο καιρο δεν ειχαμε κατι δυνατο στα χερια μας. Δεν ειναι κακο να περνας μια φαση μη εμπνευσης. Ανθρωπινο θαρρω! Κατ επεκταση λοιπον κι απ το να μπαινουμε και να βλεπουμε την ιδια κεντρικη αποφασισαμε να ξεκαθαρισουμε την θεση μας ωστε να μη μοιραζεστε κι εσεις το ιδιο ξενερωμα που τρωγαμε βλεποντας οτι τοοοοσο καιρο δεν εχουμε ανεβασει κατι ουσιωδες. Σε καμια περιπτωση δε χανομαστε, κλεινουμε, διαλυομαστε. Ολοι μας λιγο η πολυ καπου εδω γυρω θα ημαστε. Τελος, θα ηθελα να πω οτι το γεγονος και μονο οτι το forum.gr αρχισε να στρατολογει συντακτες με σκοπο να περισωσει οτι μπορει απο τα διεθνη νεα του site του για μενα λεει πολλα ακομα κι αν ορισμενοι αρνουνται να το δεχτουν. Καναμε τρομερη δουλεια απο την ημερα που επανηλθαμε διχως το παραμικρο οφελος. Καποια στιγμη θα το ξανακανουμε.
Ελπιζω να σε καλυψα οσο το δυνατον περισσοτερο.