Vibe Rated.com

Εργαλεία
A+ R A- wide normal
Εγγραφή Εισαγωγή
  • Skip to content
Forum
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά
  • Press Kit
  • Επικοινωνία
  • Αρχικη
  • Άρθρα
    • Κριτικές
    • Αφιερώματα
    • Συνεντεύξεις
    • Δελτία Τύπου
    • Νέα
    • Ανταποκρίσεις
    • Cinema/TV
    • Media
  • Προσωπικές Στήλες
    • Based On A True Story
    • My Own Worst Enemy
    • Instigator
    • Lifestylez of da poor and shameless
    • Απ'το σούρουπο ως την αυγή
    • VR Affiliates
  • Forum
  • Επικοινωνία
  • Forum
  • Πρόσφατα Θέματα
  • Αναζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτη
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ξεχάσατε το όνομα χρήστη σας; Δημιουργία λογαριασμού
Vibe Rated Forum
Γενικά
Hip-Hop

Bootcamp Clik vs Terror Squad
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Απάντηση Θέματος
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Bootcamp Clik vs Terror Squad

Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5638

• FonD
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Προφανώς δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ποσότητα κυκλοφοριών, αλλά σαν ήχο τι προτιμάτε? μιλάω και για επιμέρους σόλο δουλειές

εγώ μετά από κάποια σχέση βάζω εδώ την ψήφο μου

Kαι γενικά πιστεύω ότι το επίπεδο των κλασσικς που βγήκαν από terror squad (πρώτα σόλος big pun, fat joe και the album)δεν το φτάνουν οι αντίστοιχες 'βαριές' κυκλοφορίες BCC.
Απάντηση Παράθεση

Απ:Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5639

• Michalis
Καλός και άγιος ο Pun και η κλίκα του αλλά Sean Price είναι ένας <3
Απάντηση Παράθεση

Απ:Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5640

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
FonD έγραψε:
Προφανώς δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ποσότητα κυκλοφοριών, αλλά σαν ήχο τι προτιμάτε? μιλάω και για επιμέρους σόλο δουλειές

εγώ μετά από κάποια σχέση βάζω εδώ την ψήφο μου

Kαι γενικά πιστεύω ότι το επίπεδο των κλασσικς που βγήκαν από terror squad (πρώτα σόλος big pun, fat joe και the album)δεν το φτάνουν οι αντίστοιχες 'βαριές' κυκλοφορίες BCC.

με εξαίρεση τους Black Moon δεν νομίζω ότι η κλίκα των BCC έχει κάτι καρακλάσικ
και νταξ ο Sean Price τελευταία απογειώθηκε, το 98' δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...

Τerror Squad ο 1ος δίσκος είναι ο ορισμός του late 90's κλασικού ΝΥ ήχου
στο κομμάτι που παραθέτεις παίζει τρελό λογοπαίγνιο/diss στον Jay Z
και νταξ Big Pun τι να λέμε, χαλαρά 5άδα καλύτερων MCs ever

βέβαια η σύγκριση είναι και λίγο άδικη για BCC μιας και αυτοί πάντα απευθύνονταν σε underground κοινό μέσω της δικής τους ανεξάρτητης δισκογραφικής, από την άλλη Terror παίζαν και με τα δύο ακροατήρια... Το "Lean Back" πχ έχει κάνει ρεκόρ σε rap chart (Billboard κτλ κτλ)
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν από John Pikpas.
Απάντηση Παράθεση

Απ:Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5643

• Monkey Bar
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Boot Camp Clik
Απάντηση Παράθεση

Απ:Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5644

• TASER
Οπως ειπες και μονος σου σε θεμα ποσοτητας δεν υπαρχει καμια συγκριση,BCC σε βγαζουν να ακους μια βδομαδα συνεχομενη.
TS αντιθετα ενα The Album εχουν και μερικα καλα σολο.
Προσωπικα με τα χιλια Bootcamp με βασικο κριτηριο οτι απο αρχες του 90 κρατανε ιδιο περιπου υφος ως τωρα ενω οι TS για Χ Ψ λογους ηταν παροδικοτατοι.
Pikpa το nocturnal δηλαδη το βρισκεις κατωτερο απο τα υπολοιπα η μιλας απο αποψη fame?
Απάντηση Παράθεση

Απ:Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5645

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
TASER έγραψε:
Οπως ειπες και μονος σου σε θεμα ποσοτητας δεν υπαρχει καμια συγκριση,BCC σε βγαζουν να ακους μια βδομαδα συνεχομενη.
Προσωπικα με τα χιλια Bootcamp με βασικο κριτηριο οτι απο αρχες του 90 κρατανε ιδιο περιπου υφος ως τωρα ενω οι TS για Χ Ψ λογους ηταν παροδικοτατοι.
Pikpa το nocturnal δηλαδη το βρισκεις κατωτερο απο τα υπολοιπα η μιλας απο αποψη fame?

ποιοτικά δεν το βρίσκω κατώτερο, αλλά δεν νομίζω ότι σαν πληρότητα αγγίζει έστω για λίγο ντεμπούτο Fat Joe, Capital Punishment ή ακόμη και Dah Shinin ή Enta Da Stage (που για μένα είναι τα μοναδικά 2 κλάσικζ με όλη την έννοια του όρου από την BCC παρέα)

καθαρά underground διαμάντι, αλλά έως εκεί

και τώρα πάμε στο πραγματικό ερώτημα, ποιος δίσκος των Boot Camp πιστεύεις ότι συγκρίνεται με το ομώνυμο των Terror Squad? για τα 2 τελευταία ούτε λόγος, το "For the People" ένα απλά καλό άλμπουμ, το "The Chosen Few" με εξαίρεση 3-4 κομμάτια μέτριο

και φαντάσου ότι στις απόψεις μου αυτές καταλήγω όντας πιο πολύ φαν των Black Moon από όλους τους Terror μαζί και τους DITC (στο κομμάτι που αφορούν Joe), αλλά ναι, δεν νομίζω ότι τίθεται καν ζήτημα σύγκρισης...
Απάντηση Παράθεση

Απ:Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5649

• Born Beyond
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
.
Απάντηση Παράθεση

Απ:Bootcamp Clik vs Terror Squad 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #5650

• TASER
John Pikpas έγραψε:
TASER έγραψε:

ποιοτικά δεν το βρίσκω κατώτερο, αλλά δεν νομίζω ότι σαν πληρότητα αγγίζει έστω για λίγο ντεμπούτο Fat Joe, Capital Punishment ή ακόμη και Dah Shinin ή Enta Da Stage (που για μένα είναι τα μοναδικά 2 κλάσικζ με όλη την έννοια του όρου από την BCC παρέα)

καθαρά underground διαμάντι, αλλά έως εκεί

και τώρα πάμε στο πραγματικό ερώτημα, ποιος δίσκος των Boot Camp πιστεύεις ότι συγκρίνεται με το ομώνυμο των Terror Squad? για τα 2 τελευταία ούτε λόγος, το "For the People" ένα απλά καλό άλμπουμ, το "The Chosen Few" με εξαίρεση 3-4 κομμάτια μέτριο

και φαντάσου ότι στις απόψεις μου αυτές καταλήγω όντας πιο πολύ φαν των Black Moon από όλους τους Terror μαζί και τους DITC (στο κομμάτι που αφορούν Joe), αλλά ναι, δεν νομίζω ότι τίθεται καν ζήτημα σύγκρισης...
Ναι,εχεις δηκιο στο οτι το The Album δεν κοντραρεται απο κανενα cd της BCC αν τα πιασεις ενα ενα.Aν το δουμε πιο συνολικα το θεμα ομως,οταν μιλαμε για BCC,μιλαμε για μια δισκογραφια ισως 50 cds,και σιγουρα αρκετα κομματια που φτανουν και ξεπερνουν το λεβελ των TS.Αθροιστικα δηλαδη βγαζουν τις πρωτες δουλειες των TS x3,παιρνοντας μονο 1-2 κομματια απο καθε cd..
Απάντηση Παράθεση
Απάντηση Θέματος
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1
Vibe Rated Forum
Γενικά
Hip-Hop