TASER έγραψε:
Οπως ειπες και μονος σου σε θεμα ποσοτητας δεν υπαρχει καμια συγκριση,BCC σε βγαζουν να ακους μια βδομαδα συνεχομενη.
TS αντιθετα ενα The Album εχουν και μερικα καλα σολο.
Προσωπικα με τα χιλια Bootcamp με βασικο κριτηριο οτι απο αρχες του 90 κρατανε ιδιο περιπου υφος ως τωρα ενω οι TS για Χ Ψ λογους ηταν παροδικοτατοι.
Pikpa το nocturnal δηλαδη το βρισκεις κατωτερο απο τα υπολοιπα η μιλας απο αποψη fame?
ποιοτικά δεν το βρίσκω κατώτερο, αλλά δεν νομίζω ότι σαν πληρότητα αγγίζει έστω για λίγο ντεμπούτο Fat Joe, Capital Punishment ή ακόμη και Dah Shinin ή Enta Da Stage (που για μένα είναι τα μοναδικά 2 κλάσικζ με όλη την έννοια του όρου από την BCC παρέα)
καθαρά underground διαμάντι, αλλά έως εκεί
και τώρα πάμε στο πραγματικό ερώτημα, ποιος δίσκος των Boot Camp πιστεύεις ότι συγκρίνεται με το ομώνυμο των Terror Squad? για τα 2 τελευταία ούτε λόγος, το "For the People" ένα απλά καλό άλμπουμ, το "The Chosen Few" με εξαίρεση 3-4 κομμάτια μέτριο
και φαντάσου ότι στις απόψεις μου αυτές καταλήγω όντας πιο πολύ φαν των Black Moon από όλους τους Terror μαζί και τους DITC (στο κομμάτι που αφορούν Joe), αλλά ναι, δεν νομίζω ότι τίθεται καν ζήτημα σύγκρισης...