Vibe Rated.com

Εργαλεία
A+ R A- wide normal
Εγγραφή Εισαγωγή
  • Skip to content
Forum
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά
  • Press Kit
  • Επικοινωνία
  • Αρχικη
  • Άρθρα
    • Κριτικές
    • Αφιερώματα
    • Συνεντεύξεις
    • Δελτία Τύπου
    • Νέα
    • Ανταποκρίσεις
    • Cinema/TV
    • Media
  • Προσωπικές Στήλες
    • Based On A True Story
    • My Own Worst Enemy
    • Instigator
    • Lifestylez of da poor and shameless
    • Απ'το σούρουπο ως την αυγή
    • VR Affiliates
  • Forum
  • Επικοινωνία
  • Forum
  • Πρόσφατα Θέματα
  • Αναζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτη
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ξεχάσατε το όνομα χρήστη σας; Δημιουργία λογαριασμού
Vibe Rated Forum
Γενικά
Πολιτική και Επικαιρότητα

εξάρθρωση τρομοκρατίας
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Απάντηση Θέματος
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: εξάρθρωση τρομοκρατίας

εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4978

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
λογικό κάποια στιγμή να γινότανε
αν αποδειχθεί ότι τα μέλη που προσήχθησαν από τις αρχές σχετίζονται με τον Επαναστατικό Αγώνα και τη Σέκτα (τα πρώτα πειστήρια δείχνουν προς τα εκεί) τότε όλα θα οδηγήσουν και στη τελική εξάρθρωση της ραχοκοκκαλιάς της πλέον επικύνδυνης τρομοκρατικής οργάνωσης circa 17N

το ερώτημα που θέτω είναι το εξής:
η 17Ν άφησε ένα trend συμπάθειας υπέρ της πολιτικής βίας στην Ελλάδα (κυρίως με δράση κατά ατόμων συνδεδεμένων με την 7ετία) καθότι η μετάβαση στη μεταπολίτευση άφησε για πολλούς πικρή γεύση (ατιμωρησία)

ωστόσο δεν έπαψε να είναι μια βίαιη οργάνωση με τα μέλη της να απολαμβάνουν, μετά το 2004, ακόμη προβολή (βιβλία, συνεντεύξεις κτλ)

το indymedia που ο server του πληρώνεται από το Πολυτεχνείο (που κάθε τόσο το καίνε) που στη τελική το πληρώνουμε εμείς μέσω των φόρων γιατί δεν το κλείνουνε;

μπαίνοντας βλέπω κείμενα αποθέωσης του Φούντα.. όλο αυτό πως το κρίνετε; γιατί έχω την εντύπωση πως καλή η ελεύθερη διακίνηση ιδεών αλλά στη προκείμενη, η φάση είναι πολύ wicked και σίγουρα ύπουλη για το μέσο νέο που εκτίθεται στην ιδέα της βίας και των εκφάνσεών της για πολιτικούς σκοπούς
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4979

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
"This society is as psychotic as it is powerful and violence is the only goddamn thing that will command your attention."

Από την στιγμή που το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του είναι βίαιοι, από που και ως που καταδικάζεις την βία ως πολιτική δράση στην απέναντι πλευρά? (σε οποιαδήποτε έκφανση απ'ότι κατάλαβα).

Χωρίς να συμφωνώ με τις συγκεκριμένες οργανώσεις (όσες δεν είναι προβοκατόρικες δηλαδή) έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η (αποκλειστικά) ειρηνική δράση δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία κοινωνική ανατροπή.
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4980

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
Trist έγραψε:
"This society is as psychotic as it is powerful and violence is the only goddamn thing that will command your attention."

Από την στιγμή που το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του είναι βίαιοι, από που και ως που καταδικάζεις την βία ως πολιτική δράση στην απέναντι πλευρά? (σε οποιαδήποτε έκφανση απ'ότι κατάλαβα).

Χωρίς να συμφωνώ με τις συγκεκριμένες οργανώσεις (όσες δεν είναι προβοκατόρικες δηλαδή) έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η (αποκλειστικά) ειρηνική δράση δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία κοινωνική ανατροπή.

όχι ρε φίλε, δεν καταδικάζω οποιανδήποτε έκφανση, καταδικάζω την ΒΙΑΙΗ ΕΚΦΑΝΣΗ, την τρομοκρατία=παίρνω ένα γκάνι, ένα rpg, μια βόμβα και χτυπάω ότι κινείται στο όνομα "αγώνων" και "δράσης" πολύ σκιωδών

καλά εσύ κάθε φορά βλέπεις κράτος και καταστολή... νομίζω ζεις στην Αργεντινή και όχι στην Ελλάδα... νταξ δεν είμαστε και το πιο ολοκληρωτικό κράτος ρε φίλε

επίσης διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με αυτό που λες στο τέλος.. Γκάντι, σου λέει κάτι;
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4981

• le poulet
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
δεν πυροβολουν οτι κινειται, υπαρχουν πολιτικοι στοχοι σε αντιθεση με την ακροδεξια και την ισλαμιστικη τρομοκρατια
να μη λεμε οτι θελουμε
το παραπανω δεν σημαινει οτι ειμαι υπερ των επιθεσεων

τον δεκεμβρη του 2008 το indymedia και ο ρ/σ στο κοκκινο ηταν τα μονα εκ των μμε που ανεφεραν την αληθεια σχετικα με το περιστατικο, δηλαδη τη δολοφονια παιδιου απο τα κρατικα οργανα καταστολης
ολα τα υπολοιπα εκαναν αναπαραγωγη των αποψεων που προωθουνταν απο τα κεντρα εξουσιας(κομματα,συμφεροντα κ.α.) λεγοντας χαρακτηριστικα οτι προκειται περι 30 τρομοκρατων που πετουσαν μολοτωφ σε μπατσους των οποιων οι σφαιρες εξοστρακιστηκαν)
ας μην κλεισουμε καλυτερα ενα απο τα λιγα ειλικρινη, σε ορισμενα θεματα ,μεσα ενημερωσης
my dick is like my music but harder to swallow
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4982

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
δηλ. η ισλαμική τρομοκρατία (τζιχάντ) δεν είναι ίδια με τη τρομοκρατία αριστερών και έξω;

ρε θα τρελλαθούμε; βία είναι το ένα, βία και το άλλο
και σιγά την αντικειμενική ενημέρωση που κάνει το indymedia.. για το Κόκκινο δεν το συζητώ.. ακόμη να μου κολλήσουν ένσημα

απλά στο μυαλό σας νομιμοποιείται τρόπον τινά η βία, σας είναι συμπαθής γτ προέρχεται από μη συντηρητικό χώρο

για μένα όποιος μεταχειρίζεται βία για να πετύχει κάτι είναι ψυχοπαθής και φασίστας και τέλος, η ελληνική αστυνομία δεν είναι τόσο ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ όσο την παρουσιάζουν... χαλαρή όσο καμία...
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4984

• le poulet
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
νομιζω οτι κανεις πλακα γι αυτο και δεν θα απαντησω
δεν παιζει να σαι τοσο πασοκος(ή νδκρατης) οσο σου προσαπτουν
ειναι μαλλον η συνεχεια της πλακας σχετικα με την ποδολαγνεια
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4985

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
le poulet έγραψε:
νομιζω οτι κανεις πλακα γι αυτο και δεν θα απαντησω
δεν παιζει να σαι τοσο πασοκος(ή νδκρατης) οσο σου προσαπτουν
ειναι μαλλον η συνεχεια της πλακας σχετικα με την ποδολαγνεια

δεν κάνω πλάκα ρε φίλε
ο σταθμός δεν πλήρωνε και όσους πλήρωνε μόνο με μαύρα, 2 χρόνια έκατσα κάτι ξέρω

επίσης το να είσαι κατά της βίας δεν σε κάνει Πασόκο ή ΝΔκράτη, καταλάβετέ το
τέλος, αρκετά με το παραμύθι της καταστολής... που το είδατε στην Ελλάδα; δεν είμαστε και κανά αστυνομοκρατούμενο κράτος, αλλά αυτά είναι τα άλλοθι του Συριζα που στις ανακοινώσεις του αντί να καταδικάσει βία 2 στις 3 λέξεις που κάνει χρησιμοποιεί είναι "καταστολή", ενώ για τον Αφγανό τουμπέκα...

και τέλος ναι, είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά η κομματική μου ταυτότητα δεν χωράει στη συζήτηση... εγώ περί τρομοκρατίας μιλάω, αλλά εσύ προηγουμένως αξίωσες περί βίας διαχωρισμό

μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ που διαφέρει η 17Ν από την Αλ Κάιντα ή τους Ισπανούς του Φράνκο (μιας και ανέφερες και δεξιά τρομοκρατία)

ps: πριν απαντήσεις, έχε υπόψη έχω γράψει και μια διατριβή περί ασφαλείας με επιβλέπουσα τη Μπόση (μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του ΕΛΑ) και ο πατέρας μου συναρμολόγησε και έθεσε σε ισχύ καμιά 15αριά βόμβες στην επταετία
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4986

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
John Pikpas έγραψε:
Trist έγραψε:

όχι ρε φίλε, δεν καταδικάζω οποιανδήποτε έκφανση, καταδικάζω την ΒΙΑΙΗ ΕΚΦΑΝΣΗ, την τρομοκρατία=παίρνω ένα γκάνι, ένα rpg, μια βόμβα και χτυπάω ότι κινείται στο όνομα "αγώνων" και "δράσης" πολύ σκιωδών

καλά εσύ κάθε φορά βλέπεις κράτος και καταστολή... νομίζω ζεις στην Αργεντινή και όχι στην Ελλάδα... νταξ δεν είμαστε και το πιο ολοκληρωτικό κράτος ρε φίλε

επίσης διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με αυτό που λες στο τέλος.. Γκάντι, σου λέει κάτι;

βία ως πολιτική δράση δεν είναι πυροβολάω ότι κινείται, νομίζω ξέρεις πολύ καλά ότι υπερβάλεις.

όσο για την ελλάδα, θα πρέπει δηλαδή να περιμένουμε το ολοκληρωτικό καθεστώς του μέλλοντος για να αντιδράσουμε?

γκάντι μου λέει κάτι - respect, but that was a long time ago man.

Όσο για την βία, η λογική σου ποιά είναι ακριβώς?
-Γύρνα το άλλο μάγουλο αν σε χαστουκίσουν?-

Indymedia, έιναι να γελάς ώρες ώρες, αλλά σε πείραξε αυτό, και όχι ο καταιγισμός παραπληροφόρισης των καναλιών?

Όσο για την χαλαρότητα της ελληνικής αστυνομίας, την επόμενη φορά που θα την διακρίνεις ανάμεσα στις ζαρτινιέρες, τα "αδελφικά μπλόκα" με την Χ.Α. , και την κακοποίηση μεταναστών κάθε 3 και λίγο (βέβαια αν ενημερώνεσαι από την τηλεόραση, δύσκολα να τα μαθαίνεις), let me know bro.
Όχι ότι σε άλλες χώρες είναι καλά, αλλά όχι και "χαλαρή όσο καμία".
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4987

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
με τα κανάλια εννοείται ότι έχω ενστάσεις φίλος
σε μεγάλο συγκρότημα δουλεύω και γνωρίζω τι γίνεται

αλλά το indymedia που ξεκίνησε σαν κίνημα στη Σαλόνικα και σε άλλες χώρες του κόσμου, και υποτίθεται είναι τόσο προοδευτικό, γιατί αυτό το χάλι; ξέρεις ότι ο server του πληρώνεται από το Πολυτεχνείο.. και εξάλλου σιγά την πληροφόρηση που έχεις από αυτό.. είναι πιο μονόπλευρο κι από δισκοκριτική του vr

εξάλλου Trist πόσοι της γενιάς σου (είμαι 27) πλέον διαβάζουν κάποια σοβαρή (ή και τις 7) εφημερίδες γνώμης; πλέον μόνο net με ό,τι συνεπάγεται αυτό

όλα τα περιστατικά που αραδιάζεις είναι απαράδεκτα και συμφωνώ μαζί σου 100%, προσωπικά έχω προσαχθεί για εξακρίβωση (όταν είχα rasta) και συμπεριφερθεί από αστυνομικά όργανα με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά προσωπικά δεν με πείθουν ότι στοιχειοθετούν κάποιο καθεστώς καταστολής, μάλλον με εγγενείς αδυναμίες του συστήματος μου κάνουν και για εξαιρέσεις των κανόνων

και όσον αφορά την αντιμετώπιση της βίας, φίλε υπάρχουν κι άλλες λύσεις
και επέτρεψέ μου λόγω κουλτούρας και σπουδής, είμαι φαν τόσο του Κλαούζεβιτς όσο και του Χομπς, να διαχωρίζω τη πολιτική δράση από τη βία.. συνεπώς δεν υπερβάλλω
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν από John Pikpas.
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4988

• le poulet
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
το οτι σε πληρωνε μαυρα δεν σχετιζεται με το γεγονος οτι ειπε την αληθεια οταν ολα τα υπολοιπα μεσα λεγανε εσκεμμενα ψεματα
η 17ν διαφερει απο την αλκαιντα στο οτι θα σκοτωσει(πιο σπανια) η θα βαλει βομβα στον διεφθαρμενο βουλγαρακη/αρσενη/... και δεν θα ανατιναξει αθωο κοσμο στο μετρο ουτε θα ριξει αεροπλανο
το ειπα πολυ λαικιστικοαπλα αλλα κωλυομαι να εκφραζομαι κανονικα τωρα, μετα απο αυτα που βλεπω
η καταστολη ειναι κυριαρχο φαινομενο, βλεπω καυλωμενους μπατσους στις πορειες να δερνουν παιδακια και γριουλες επειδη δεν μπορουν να πιασουν τους τραμπουκους που σπανε μαγαζια
το ps στο τελος μου θυμιζει ''μη τα βαζεις με μενα, ξερεις ποιος ειμαι γω και ποση την εχω(την εμπειρια) που quand tu allais on revenait κλπ κλπ. ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΟ ΠΣ ΣΟΥ
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4989

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
δεν πυροβολουν οτι κινειται, υπαρχουν πολιτικοι στοχοι σε αντιθεση με την ακροδεξια και την ισλαμιστικη τρομοκρατια
να μη λεμε οτι θελουμε

δεν μου απαντάς όμως ρε λος
πριν μου είπες ότι δεν είναι όλη η βία α ή β

τελικά είσαι υπέρ της βίας ή κατά; γτ η 17Ν σκότωσε πολύ αθώο κόσμο, δεν χτύπησε μόνο "πολιτικούς στόχους" όπως ορίζεις κι εσύ..και στη περίπτωση της Αλ Κάιντα οι τύποι είναι "άπιστοι" τι να κάνουμε, το ορίζει η θρησκεία τους και η "τζιχάντ" αλλά αυτό δεν είναι λογική

και νταξ όσον αφορά τη καταστολή μάλλον δν την έχεις βιώσει στο πετσί σου ρε φίλε.. πάνε στο εξωτερικό να δεις τι παίζει άμα σκάσει καμιά έφιππη ή με τις βροχές από λαστιχένια και αντλίες.. εδώ μόνο για κανά Πάσσαρη και κανά ελικόπτερο είναι ικανοί.. καραμέλα λος η "καταστολή", πολύ κομματικοποιημένη επί του ΣΥΡΙΖΑ θέση

(και το ps είναι fact αλλά μην επικεντρώνεσαι εκεί)
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν από John Pikpas.
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4990

• le poulet
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
σαφως δεν ειμαι υπερ της βιας της 17Ν οι οποιοι παρεπιπτωντος σκοτωσανε και παιδι με τη ρουκετα που προοριζοτανε για κωλοβουλεφτη και δε ζητησανε συγγνωμη9οχι οτι θα αλλαζε τιποτα)
δεν ειναι σωστο να σκοτωνουμε(γενικη ανθρωπιστικη αρχη) αλλα δεν θα ελεγα οχι στο γιαουρτωμα των περισσοτερων βουλευτων

γενικοτερα οι φασιστες ανα τον κοσμο και οι φανατικοι ισλαμιστες στις επιθεσεις αυτοκτονιας σκοτωνουν αυτους που ονομαζουμε ''ανυποψιαστο κοσμο'' κατα δεκαδες
πιστευω αυτο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο το να σκοτωσεις τον πρωθυπουργο για τα νεα οικομονικα μετρα-αλλα δεν ειναι και σωστο, οπως προαναφεραμε

πραγματι δεν την εχω βιωσει αρκετα την καταστολη στο πετσι μου, που σημαινει οτι δεν τις εφαγα ακομα μονος μου απο 5 μπατσους
οπως δεν την ενιωσαν επισης οι: κουμης,κανελλοπουλου,καλτεζας,γρηγοροπουλος(οι μονοι που θυμαμαι απο τους νεκρους)
οπως και ο θοδωρης Ηλιοπουλος, ο κυπριος φοιτητης, ο Μαριος Ζ., ο φοιτητης στη θεσσαλονικη που θελανε να του χρεωσουν μολοτοφ
ολοι οι μεταναστες που τους γδαρανε στο ξυλο στο ατ ομονοια-ακροπολη
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4991

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
le poulet έγραψε:
σαφως δεν ειμαι υπερ της βιας της 17Ν οι οποιοι παρεπιπτωντος σκοτωσανε και παιδι με τη ρουκετα που προοριζοτανε για κωλοβουλεφτη και δε ζητησανε συγγνωμη9οχι οτι θα αλλαζε τιποτα)
δεν ειναι σωστο να σκοτωνουμε(γενικη ανθρωπιστικη αρχη) αλλα δεν θα ελεγα οχι στο γιαουρτωμα των περισσοτερων βουλευτων

γενικοτερα οι φασιστες ανα τον κοσμο και οι φανατικοι ισλαμιστες στις επιθεσεις αυτοκτονιας σκοτωνουν αυτους που ονομαζουμε ''ανυποψιαστο κοσμο'' κατα δεκαδες
πιστευω αυτο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο το να σκοτωσεις τον πρωθυπουργο για τα νεα οικομονικα μετρα-αλλα δεν ειναι και σωστο, οπως προαναφεραμε

πραγματι δεν την εχω βιωσει αρκετα την καταστολη στο πετσι μου, που σημαινει οτι δεν τις εφαγα ακομα μονος μου απο 5 μπατσους
οπως δεν την ενιωσαν επισης οι: κουμης,κανελλοπουλου,καλτεζας,γρηγοροπουλος(οι μονοι που θυμαμαι απο τους νεκρους)
οπως και ο θοδωρης Ηλιοπουλος, ο κυπριος φοιτητης, ο Μαριος Ζ., ο φοιτητης στη θεσσαλονικη που θελανε να του χρεωσουν μολοτοφ
ολοι οι μεταναστες που τους γδαρανε στο ξυλο στο ατ ομονοια-ακροπολη
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ

ρε φίλε είσαι εκτός θέματος
δεν μιλάμε για τη 17Ν αλλά για τη νέα γενιά τρομοκρατίας και το πως αυτή γίνεται κυρίαρχη τάση
δες το αρχικό μου ποστ
τι το πολιτικό έχει μια πράξη του να κάνεις drive by στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής; τυφλή βία είναι αυτό και το καταδικάζουμε όπως καταδικάζουμε και όλα αυτά που παραθέτεις

στη ζυγαριά όμως της κοινής γνώμης όλοι είναι κατά του 2ου και αδιάφοροι ή "φιλικά διακείμενοι" υπέρ του πρώτου... γιατί συμβαίνει αυτό; γιατί υπάρχει μια τέτοια μεγάλη αντίφαση; πόσο νιανια να στο κάνω; μην το παίρνεις προσωπικά και μίλησε σε σχέση με το θέμα

καλός ο Καλτεζάς και όλοι που αναφέρεις, αλλά υπάρχει κι ένας κατάλογος αστυνομικών που πήγαν τζάμπα, αυτούς γιατί δεν τους βάζεις στο κατάλογο της βίας εφόσον είσαι κατά της βίας;
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4992

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
John Pikpas έγραψε:
με τα κανάλια εννοείται ότι έχω ενστάσεις φίλος
σε μεγάλο συγκρότημα δουλεύω και γνωρίζω τι γίνεται

αλλά το indymedia που ξεκίνησε σαν κίνημα στη Σαλόνικα και σε άλλες χώρες του κόσμου, και υποτίθεται είναι τόσο προοδευτικό, γιατί αυτό το χάλι; ξέρεις ότι ο server του πληρώνεται από το Πολυτεχνείο.. και εξάλλου σιγά την πληροφόρηση που έχεις από αυτό.. είναι πιο μονόπλευρο κι από δισκοκριτική του vr

εξάλλου Trist πόσοι της γενιάς σου (είμαι 27) πλέον διαβάζουν κάποια σοβαρή (ή και τις 7) εφημερίδες γνώμης; πλέον μόνο net με ό,τι συνεπάγεται αυτό

όλα τα περιστατικά που αραδιάζεις είναι απαράδεκτα και συμφωνώ μαζί σου 100%, προσωπικά έχω προσαχθεί για εξακρίβωση (όταν είχα rasta) και συμπεριφερθεί από αστυνομικά όργανα με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά προσωπικά δεν με πείθουν ότι στοιχειοθετούν κάποιο καθεστώς καταστολής, μάλλον με εγγενείς αδυναμίες του συστήματος μου κάνουν και για εξαιρέσεις των κανόνων

και όσον αφορά την αντιμετώπιση της βίας, φίλε υπάρχουν κι άλλες λύσεις
και επέτρεψέ μου λόγω κουλτούρας και σπουδής, είμαι φαν τόσο του Κλαούζεβιτς όσο και του Χομπς, να διαχωρίζω τη πολιτική δράση από τη βία.. συνεπώς δεν υπερβάλλω

Η γενιά μου μπορεί να ενημερώνεται από το νετ, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες γενιές, και αυτές έχουν ως κύριο μέσο ενημέρωσης την τηλεόραση.

Ποια μεμονομένα περιστατικά ρε φίλε? μην είσαι τόσο αφελής.
Όπως λέει και ο φίλος, δεν βλέπεις τι γίνεται σε κάθε πορεία?
Η καταστολή είναι τόσο μαζική και τυχαία, που η μπόρα παίρνει και εθνικούς ήρωες .
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4993

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
καλά φαντάσου κανάς θερμόαιμος να πυροβολούσε τους Συριζαίους την ώρα που κρεμούσαν πανό στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα σήκωνε ο Τσίπρας με αντάρτικο πόλεων, μπρρρρ
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4994

• le poulet
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
John Pikpas έγραψε:
καλά φαντάσου κανάς θερμόαιμος να πυροβολούσε τους Συριζαίους την ώρα που κρεμούσαν πανό στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη

ενταξει, δεν περιμενα να ακουσω τιποτα καλυτερο οταν σε ενα σχετικο θεμα ανεφερες οτι η εξεγερση του δεκεμβρη ηταν wack και υποκινουμενη

δεν ημουν εκτος θεματος, εσυ ανεφερες σχετικα με την 17Ν

δεν ηταν τυφλη η επιθεση στο μπατσαδικο, ειχαν στοχο ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ(τους οποιους εχουν ολους στο ιδιο τσουβαλι, σε αυτο δεν διαφερουν πολυ απο τα ζωα τους φασιστες) και φυσικα το καταδικαζουμε
τυφλη θα ηταν μια επιθεση στο μετρο ξαναλεω ή σε ένα λεοφωρείο
εχει διαβαθμίσεις η τυφλότητα

αυτο σχετικα με τις ''συμπαθειες'' της κοινης γνωμης στους τρομοκρατες δεν το βλεπω. To indymedia δεν αποτελει κοινη γνωμη

οι μπατσοι μπηκαν σε ενα επαγγελμα που περιλαμβανει το ρισκο της σωματικης τους ακεραιοτητας. τα παιδια που διαμαρτυρονται για τα οικονομικα μετρα και οι γιαγιαδες που περιμενουν στη σταση οχι. οι μπατσοι σε μεγαλη πλειοψηφια γουσταρουν να δερνουν ανυπερασπιστους γιατι ειναι ανικανοι σε αλλα πραγματα. κοινως γαμανε και δερνουνε τον κοσμακη. οι μπατσοι-θυματα ειναι απειρως λιγοτεροι απο τους αθωους-θυματα
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4995

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
le poulet έγραψε:
John Pikpas έγραψε:

ενταξει, δεν περιμενα να ακουσω τιποτα καλυτερο οταν σε ενα σχετικο θεμα ανεφερες οτι η εξεγερση του δεκεμβρη ηταν wack και υποκινουμενη

δεν ημουν εκτος θεματος, εσυ ανεφερες σχετικα με την 17Ν

δεν ηταν τυφλη η επιθεση στο μπατσαδικο, ειχαν στοχο ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ(τους οποιους εχουν ολους στο ιδιο τσουβαλι, σε αυτο δεν διαφερουν πολυ απο τα ζωα τους φασιστες) και φυσικα το καταδικαζουμε
τυφλη θα ηταν μια επιθεση στο μετρο ξαναλεω ή σε ένα λεοφωρείο
εχει διαβαθμίσεις η τυφλότητα

αυτο σχετικα με τις ''συμπαθειες'' της κοινης γνωμης στους τρομοκρατες δεν το βλεπω. To indymedia δεν αποτελει κοινη γνωμη

οι μπατσοι μπηκαν σε ενα επαγγελμα που περιλαμβανει το ρισκο της σωματικης τους ακεραιοτητας. τα παιδια που διαμαρτυρονται για τα οικονομικα μετρα και οι γιαγιαδες που περιμενουν στη σταση οχι. οι μπατσοι σε μεγαλη πλειοψηφια γουσταρουν να δερνουν ανυπερασπιστους γιατι ειναι ανικανοι σε αλλα πραγματα. κοινως γαμανε και δερνουνε τον κοσμακη. οι μπατσοι-θυματα ειναι απειρως λιγοτεροι απο τους αθωους-θυματα

και η ΤΥΦΛΑ έχω να προσθέσω
επίσης δεν υποστήριξα ποτέ ότι ήτανε wack η εξέγερση, αλλά το πως εκτροχιάστηκε
συν το γεγονός ότι για παρεμφερή γεγονότα (θάνατος Β Ηπειρώτη και Αφγανού) δεν έγινε κάτι αντίστοιχο... περίεργο αυτό

το Indymedia αποτελεί κι αυτό κοινή γνώμη, για την ακρίβεια είναι το σκηνικό που διαβάζουν όλοι για να συντονίζουν δράση τους, ακόμη και τρομοκράτες από ότι έχω καταλάβει, για θυμήσου περσινό Δεκέμβρη πως συντονίζονταν μέσω αυτού

αυτό που λες για μπάτσους, φουλ ολιστικό, στη πλειοψηφία τους είναι για το πέο αλλά όχι όπως το παρουσιάζεις μέσω μια μαζικής ψυχολογίας και οπτικής
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4996

• le poulet
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ουδεις ασφαλτος, στην τυφλοτητα θα κολλησουμε?

δεν ειδα να εκτροχιαζεται η εξεγερση. τα σπασιματα ιδιωτικων περιουσιων δεν σχετιζονται με την εξεγερση. τραπεζες και μεγαλες αλυσιδες για καποιους αποτελουν εξαιρεση

υπηρξαν αναλογες κινητοποιησεις για τον βορειοηπειρωτη και τον αφγανο, οχι ομως στον βαθμο που θα επρεπε. και εμενα με εκπλησσει αυτο. πιθανον η μη προβολη τους απο τα μμε συν οτι δεν σπασανε μαγαζια να οδηγησε στην αφανεια το θεμα. αυτο ομως δεν υποβιβαζει την σημασια των κινητοποιησεων για τον αλεξη

το οτι στο indymedia γουσταρουνε βομβες και τον φουντα δεν σημαινει οτι ετσι σκεφτεται ολος ο κοσμος. παντως ειναι αρκετα χρησιμο για την οργανωση κινησεων

οσο για τους μπατσους δεν καταλαβα τι μου ειπες
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #4999

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
διάβασε τη τελευταία μου απάντηση σε σχέση με το τελευταίο σου post για να καταλάβεις και τι θίγω γενικά με την άποψή μου

Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #5000

• Monkey Bar
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
John Pikpas έγραψε:
προσωπικά έχω προσαχθεί για εξακρίβωση (όταν είχα rasta) και συμπεριφερθεί από αστυνομικά όργανα με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά προσωπικά δεν με πείθουν ότι στοιχειοθετούν κάποιο καθεστώς καταστολής, μάλλον με εγγενείς αδυναμίες του συστήματος μου κάνουν και για εξαιρέσεις των κανόνων

Μιας και το ανεφερες! Και μενα με σκαλωσαν κατι τσεοι στα Εξαρχεια κομματακι κομματια να λεω συνθηματα (τι πρωτοτυπο!) με καναν μια προσαγωγη, μια ψαχτικη, μια επαληθευση στοιχειων και εφυγα! Ειχε μια μπατσινα πολυ προστιχοφατσα στο τμημα.
Συνεχιστε!
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #5001

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Πικπα, λες πως είσαι εναντίον κάθε μορφής βίας, αλλά κάθε φορά αναφέρεις "τυφλά χτυπήματα".

Είναι σεβαστή η άποψη της ειρηνικής δράσης, απλά δεν χρειάζεται να κάνεις παραλληλισμούς με επιθέσεις που έχουν ως στόχο "αθώους πολίτες".
Δεν είναι το ίδιο με την βία εναντίον συγκεκριμένων μηχανισμών (π.χ. κατασταλτικών) του συστήματος.

Όπως και δεν χρειάζεται να αναφέρεις το συριζα (τους απόλυτους οπορτουνιστές που απλά βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν μερικούς ψήφους) ή οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κουκλοθέατρο a.k.a κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #5002

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
Natural Born Slacker έγραψε:
Πικπα, λες πως είσαι εναντίον κάθε μορφής βίας, αλλά κάθε φορά αναφέρεις "τυφλά χτυπήματα".

Είναι σεβαστή η άποψη της ειρηνικής δράσης, απλά δεν χρειάζεται να κάνεις παραλληλισμούς με επιθέσεις που έχουν ως στόχο "αθώους πολίτες".
Δεν είναι το ίδιο με την βία εναντίον συγκεκριμένων μηχανισμών (π.χ. κατασταλτικών) του συστήματος.

Όπως και δεν χρειάζεται να αναφέρεις το συριζα (τους απόλυτους οπορτουνιστές που απλά βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν μερικούς ψήφους) ή οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κουκλοθέατρο a.k.a κοινοβουλευτική δημοκρατία.

δεν το αναφέρω εγώ
τυφλό χτύπημα είναι όταν χτυπάς ένα ΑΤ με μαζικά πυρά.. τι είναι;
παραλληλισμό με τη καταστολή κάνουν οι υπόλοιποι, come on, συγκρίνουμε την ελληνική τρομοκρατία με την ελληνική καταστολή, είναι αστείο... οι Τουπαμάρος γίνανε υπουργοί ρε menz
μόνο εμείς έχουμε τρομοκρατία πλέον κι ασχολούμαστε με αυτή...

και η κοινουβουλευτική δημοκρατία δεν είναι κουκλοθέατρο, τα λέγανε κι άλλοι αυτά κάποτε και τα λέει κι ο ΛΑΟΣ απλά θέλει λίγο αφύπνιση και λίγη δράση εντός των χωρητικοτήτων της δημοκρατίας

και όχι μόνο αλληλεγγύη στο Φούντα και δαιμονισμό του μέσου μπάτσου..
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5013

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε τηλεφωνική επικοινωνία με άτομο που είχε σχέση με την τοποθέτηση της βόμβας στα Πατήσια, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 15χρονος Αφγανός και να τραυματιστεί σοβαρά η αδελφή του.

πηγή: ειδησεογραφικά πρακτορεία

καλά αν αποδειχθεί αυτό και στη δίκη καθώς και η σύνδεση των 2 οργανώσεων, θα μιλάμε για την πιο gay friendly οργάνωση από τσουτσέκια από την εποχή των γραφικοτήτων του ΜΑΒΗ και αξίζει σε όποιον έσπασε στα Δεκεμβριανά και τις πολιτικές οργανώσεις που έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν δημόσιο χύσιμο στη μούρη στη πλατεία Συντάγματος (γιατί στη προκήρυξη σχετικά με τα Πατήσια μιλάνε πολύ συγκεκριμένα για "τρομοσενάρια" και "εκστρατεια καταστολής", πράγμα που με ξενίζει και μου δείχνει κάτι wicked)
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν από John Pikpas.
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5017

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Οι μαζικές και εντελώς τυχαίες προσαγωγές χθες στα εξάρχεια (70 άτομα !!) έγιναν και αυτές για την αντιμετώπιση τρομοκρατικού χτυπήματος?
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5018

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
Natural Born Slacker έγραψε:
Οι μαζικές και εντελώς τυχαίες προσαγωγές χθες στα εξάρχεια (70 άτομα !!) έγιναν και αυτές για την αντιμετώπιση τρομοκρατικού χτυπήματος?

καλά, εδώ θα είμαστε και θα εξετάσουμε το point μου και μετά το closed case
ελπίζω τότε τα 70 άτομα αυτά να τα κάψουν όπως το Δεκέμβριο του Αλέξη, αλλιώς θα είναι μεγάλοι wacks
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5019

• Τριπολικό φις
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Σαφώς και το κράτος έχει το προνόμιο της άσκησης νόμιμης βίας. Νομιμοποιείται λοιπόν να καταστέλλει. Όμως και ο πολίτης νομιμοποιείται έστω και άτυπα να ασκήσει βία, όταν του ασκείται βία. ΄Ωρες-ώρες η βία είναι η μοναδική απάντηση στην βία που ασκείται από το κράτος. Γιατί αν δεν είναι βία η κατάχρηση εξουσίας από το κράτος, αν δεν είναι βία το δαιδαλώδες διοικητικό καθεστώς(ναι πρέπει να σου βγει ο πάτος για ν΄ακυρώσεις μια διοικητική πράξη), αν δεν είναι βία, το ότι το δίκαιό μας σιγά σιγά θα γίνει πιο ολοκληρωτικό, τότε τι είναι; Ο πολίτης δεν μπορεί ν' ασκήσει βία;
Και γιατί να μην είναι πολιτικό έγκλημα π.χ. μια βομβιστική επίθεση στο Κοινοβούλιο; Είναι τρομοκρατία. Σαφώς και συμφέρει το κράτος να θεωρείται τρομοκρατία, αλλά μήπως είναι πολιτικό έγκλημα; Μήπως υπάρχει ευγενής σκοπός αφύπνισης των καθικιών που έχουμε βάλει να μας κυβερνούν;
Όταν ο νέος εκτίθεται στη βία του κράτους για πολιτικούς σκοπούς είναι καλά;(περίπτωση Γρηγορόπουλου και λοιπή κατάχρηση εξουσίας). Δηλαδή χοντρά-χοντρά:Εμείς δεν μπορούμε να σηκώνουμε κεφάλι, αλλά αυτοί μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν;
let's get free
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν από Τριπολικό φις.
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5020

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
Τριπολικό φις έγραψε:
Σαφώς και το κράτος έχει το προνόμιο της άσκησης νόμιμης βίας. Νομιμοποιείται λοιπόν να καταστέλλει. Όμως και ο πολίτης νομιμοποιείται έστω και άτυπα να ασκήσει βία, όταν του ασκείται βία. ΄Ωρες-ώρες η βία είναι η μοναδική απάντηση στην βία που ασκείται από το κράτος. Γιατί αν δεν είναι βία η κατάχρηση εξουσίας από το κράτος, αν δεν είναι βία το δαιδαλώδες διοικητικό καθεστώς(ναι πρέπει να σου βγει ο πάτος για ν΄ακυρώσεις μια διοικητική πράξη), αν δεν είναι βία, το ότι το δίκαιό μας σιγά σιγά θα γίνει πιο ολοκληρωτικό, τότε τι είναι; Ο πολίτης δεν μπορεί ν' ασκήσει βία;
Και γιατί να μην είναι πολιτικό έγκλημα π.χ. μια βομβιστική επίθεση στο Κοινοβούλιο; Είναι τρομοκρατία. Σαφώς και συμφέρει το κράτος να θεωρείται τρομοκρατία, αλλά μήπως είναι πολιτικό έγκλημα; Μήπως υπάρχει ευγενής σκοπός αφύπνισης των καθικιών που έχουμε βάλει να μας κυβερνούν;

τέλεια πάσα
κάτι τέτοιο περίμενα

ο πολίτης δεν μπορεί ωστόσο να ασκήσει βία με τη μορφή ποινικής αδικοπραξίας
το ίδιο και το Κράτος

τι νομιμοποιεί στη περίπτωση αυτή ένα έγκλημα πολιτικής φύσεως; το έχουμε αναλογιστεί αυτό ή έχουμε μπει σε ένα φαύλο κύκλο βίας εκατέρωθεν;

και αν θέλουμε να ασκήσουμε βία γιατί δεν κάνουμε μια επαναστασάρα να καταλάβουμε με τα όπλα και να γίνουμε λαϊκή δημοκρατία; ή έστω ρε αδερφέ σε μια εκλογική διαδικασία (Κύπριος είμαι, δεν ψηφήζω στο Ελλαντιστάν) να παίξει 79% αποχή και να ψάχνονται; ή καλύτερα γιατί δεν γράφουμε στα @@ μας τον Ρουσσώ, το Σύνταγμα και να γίνουμε far west όπου το πιο γρήγορο πιστόλι θα επιβιώσει;

συνεπώς ένα συλλογικό κόμπλεξ μας κατακλύζει
κομπλεξικός ο 18χρονος που καίει το κέντρο με αφορμή μια πράξη κρατικής βίας (και αυθαιρεσίας) -μια ζωή στη πίπα τον έχουν οι δικοί του κάπου θα ξεσπάσει.. στα 30 του θα φοράει το κοστούμι του, πόσο μάλλον άμα παίζουν και φράγκα και θέλει να διαφοροποιηθεί

αρχικομπλεξικότερος κι ο σκατόμπατσος που τραβάει σκανδάλη, προσαγάγει με γκλομπιές (όπως με πρήξανε με τις γιαγιούλες και τις ορδές ανυποψίαστων νέων στα Εξάρχεια οι φίλοι πάνω) και ξύνεται μέσα από ένα σύστημα αναποτελεσματικό που τον βγάζει στο επάγγελμα τελείως βοιδι...

γενικά η τρομοκρατία και η καταστολή, για να συνοψίσω είναι 2 έννοιες πολύ ετεροχρονισμένες, ύποπτες και μονίμως θυσιασμένες στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων -κυρίως της άκρας αριστεράς και δεξιάς- my point

επίσης όποιος είναι υπερ της βίας έχει ψυχολογικό πρόβλημα θαρρώ
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν από John Pikpas.
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5021

• Τριπολικό φις
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
let's get free
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5022

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
Μία νομιμοποίηση άτυπης, ύπουλης βίας από το κράτος, αλλά αντίθετα ο πολίτης δεν μπορεί ν' ασκεί βία...

ε δεν νομίζω να γίνεται αυτό στην Ελλάδα, από καταβολής μεταπολίτευσης, παράλληλα πάει με την εμφάνιση της τρομοκρατίας (1η εμφάνιση 17Ν), το δε "δεξιό παρακράτος" υπήρχε τουλάχιστον 45 χρόνια πίσω

μήπως η 17Ν άφησε όπως θέτω στη ψυχή αυτού του post ένα trend συμπάθειας; (άσχετα αν ξέφυγε με τα post των άλλων)

και γιατί εμένα μου φαίνεται αντιφατικό από τη μια να κατηγορούμε το κράτος για το κάθε τι και στη πρώτη ευκαιρία όλοι να το καταληστεύουν ή να απολαμβάνουν τα οφέλη της δυσλειτουργίας του; hmm.. κάτι λέει αυτό

τέλος, δείτε πως εμπεδώνεται η δημοκρατία στις προηγμένες χώρες της Δύσης (με έφιπες "πουλαρίες" που σαρώνουν τα πάντα) και μην κοιτάτε μόνο τις 4134123 κάμερες στο Λονδίνο και το Γκουαντάναμο (ρητολογία αριστεράς), εγώ όταν το αναλογίζομαι και από παραστάσεις ζωής στο εξωτερικό (Βέλγιο) νομίζω ότι κάπου είμαστε φουλ διπρόσωποι και violence lovahhz
Απάντηση Παράθεση

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5024

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ή έχουμε μπει σε ένα φαύλο κύκλο βίας εκατέρωθεν;

προφανώς και έχουμε μπεί.
Ένας από τους (πολλούς) τρόπους διατήρησης της τάξης του υπάρχον συστήματος, είναι η βία.
Έτσι και η απάντηση σε αυτόν, είναι η βία από την άλλη μεριά.
Δεν λέω πως το drive-by σ'ενα ΑΤ εξυπηρετεί σε κάτι (πέραν ίσως της "βεντέτας" εναντίον των μπάτσων ως προσώπων - και όχι κοινωνικού ρόλου), αλλά δεν σημαίνει ότι μηδενίζω την οποιαδήποτε μορφή βίας εναντίον αυτού του συστήματος.

Και η αποχή που λές, εννοείται οτι προτείνεται σαν λύση, πιο πολύ σαν ένδειξη αποδοκιμασίας αυτής της φαρσοκωμωδίας.

Όσο για τα κόμπλεξ που έχουν αυτοί που "τα σπάγανε τον δεκέμβρη", ναι εννοείται ότι έχουν τα κόμπλεξ που τους δημιουργεί αυτό το σύστημα τόσα χρόνια που ξεκωλόνεται ο πατέρας του για να βγάλει 600 ευρώ, ενώ η κάθε σελέμπριτι έχει 5 αμάξια, κόμπλεξ από όταν βλέπει τον κάθε πολιτικό να τον κοροιδεύει, κόμπλεξ που οι φόροι αυξάνονται ώστε να μην χάσουν τα εκατομμύρια τους 40 άτομα και τα λοιπά και τα λοιπά, πιάνεις το νόημα.

Δεν λέω πως δεν υπήρχαν και άτομα που απλά βρήκαν ευκαιρία να τα σπάσουν και τίποτα άλλο, αλλά μην τα γενικεύεις τόσο πολύ.

τέλος, δείτε πως εμπεδώνεται η δημοκρατία στις προηγμένες χώρες της Δύσης (με έφιπες "πουλαρίες" που σαρώνουν τα πάντα)

Και εδώ το ίδιο γίνεται με τις επελάσεις των ΜΑΤ.
Και ποιά απο αυτές τις """προηγμένες χώρες""" έχει στο κέντρο της πρωτεύουσας 200 τύπους με ούζι να επιβλέπουν τα πάντα??

(Trend εννοείται πως υπάρχει, και γενικά αριστερο trend υπάρχει, το οποίο αποτελεί πλήγμα στο κίνημα.)
Απάντηση Παράθεση
Απάντηση Θέματος
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Vibe Rated Forum
Γενικά
Πολιτική και Επικαιρότητα