Vibe Rated.com

Εργαλεία
A+ R A- wide normal
Εγγραφή Εισαγωγή
  • Skip to content
Forum
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά
  • Press Kit
  • Επικοινωνία
  • Αρχικη
  • Άρθρα
    • Κριτικές
    • Αφιερώματα
    • Συνεντεύξεις
    • Δελτία Τύπου
    • Νέα
    • Ανταποκρίσεις
    • Cinema/TV
    • Media
  • Προσωπικές Στήλες
    • Based On A True Story
    • My Own Worst Enemy
    • Instigator
    • Lifestylez of da poor and shameless
    • Απ'το σούρουπο ως την αυγή
    • VR Affiliates
  • Forum
  • Επικοινωνία
  • Forum
  • Πρόσφατα Θέματα
  • Αναζήτηση
Γεια χαρά, Επισκέπτη
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ξεχάσατε το όνομα χρήστη σας; Δημιουργία λογαριασμού
Vibe Rated Forum
Γενικά
Πολιτική και Επικαιρότητα

Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα!
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Απάντηση Θέματος
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα!

Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5177

• Monkey Bar
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Εγω προτεινω να ηρεμησουμε, να ανοιξουμε μια μπυρα, μετα δυο, τρεις, τεσσερις, οσες χρειαστει για να ξεφυγουμε απο αυτην την τρομολαγνεια που εσπειραν και αντιστοιχα θερισαν πολιτικοι, οικονομικοι αναλυτες και ξυσταρκιδια σου. Αει, μαλακιες, τζαμπα αγχος.

Ειμαι απο τους πιο "σταρκιδιαμου" ανθρωπους σχετικα με τα οικονομικοπολιτικα δρωμενα και με κανανε οχι απλως να συζηταω για αυτα, αλλα ως και να πανικοβαλλομαι. Ρε α γαμηθειτε. Μπυρα και ντου!

Ειμαστε απο μεταλο
Θα σκουριασουμε στο πεταλο.
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν από Monkey Bar.
Απάντηση Παράθεση

Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5181

• John Pikpas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Enter the PIKPA
οι απόψεις σου περί πολιτικής ομοιάζουν με γκόμενας που ψήνει καφέ μου κυλικείο Sport FM μόνο που αυτή είναι ξανθιά με ωραία βυζούλια και εσύ χοντρός κι άξεστος

άντε γεια
Απάντηση Παράθεση

Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5185

• Skywalker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • We use a WD40 to light a tennis ball on fire
Εγώ συμφωνώ με την όλη ιδέα να χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί η μιζέρια οδηγεί σε χειρότερες από τις χθεσινές μαλακίες. Τώρα για τις μπύρες δε ξέρω. Με την ιδεολογία "σταρκίδιαμου" διαφωνώ καθέτως. Είναι από τους κύριους λόγους που φτάσαμε εδώ σήμερα.
"They witness the forward motion of my horse-drawn carriage.

They harbor extreme prejudice towards my person."
-Joseph Ducreux
Απάντηση Παράθεση

Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5189

• Monkey Bar
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
John Pikpas έγραψε:
οι απόψεις σου περί πολιτικής ομοιάζουν με γκόμενας που ψήνει καφέ μου κυλικείο Sport FM μόνο που αυτή είναι ξανθιά με ωραία βυζούλια και εσύ χοντρός κι άξεστος

άντε γεια

Δεν ασχοληθηκα ποτε με πολιτικη. Γιατι να το κανω αλλωστε;
Οι αποψεις μου αν μη τι αλλο δεν υπερασπιζονται κανενα κομμα που μου τον βαζει γλυκα γλυκα στον κωλο...

Skywalker, δε νομιζω οτι μας εφερε εδω που ημαστε ο σταρχιδισμος του εργατικου κινηματος.
Απάντηση Παράθεση

Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 1 Χρόνος, 9 Μήνες πριν #5191

• Natural Born Slacker
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Monkey Bar έγραψε:
Εγω προτεινω να ηρεμησουμε, να ανοιξουμε μια μπυρα, μετα δυο, τρεις, τεσσερις, οσες χρειαστει για να ξεφυγουμε απο αυτην την τρομολαγνεια που εσπειραν και αντιστοιχα θερισαν πολιτικοι, οικονομικοι αναλυτες και ξυσταρκιδια σου. Αει, μαλακιες, τζαμπα αγχος.

Ειμαι απο τους πιο "σταρκιδιαμου" ανθρωπους σχετικα με τα οικονομικοπολιτικα δρωμενα και με κανανε οχι απλως να συζηταω για αυτα, αλλα ως και να πανικοβαλλομαι. Ρε α γαμηθειτε. Μπυρα και ντου!

Ειμαστε απο μεταλο
Θα σκουριασουμε στο πεταλο.

i'ld go for a beer, man.

απ'την άλλη, γιατί να πρέπει εσύ, εγώ και ο καθένας να πρέπει να δώσει άλλα 2 ευρώ για να πιεί την μπύρα του μαζί με το τσιγάρο του για να μην έχουν απώλεια τα κέρδη της τάδε τράπεζας και ασφαλιστικής εταιρίας.
Απάντηση Παράθεση

Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 1 Χρόνος, 8 Μήνες πριν #5266

• Hayate o Froutakias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
John Pikpas έγραψε:

άντε γεια

Τι επιθετικός...
Αστέρα ολέ και είναι αργα/Αρχίζω να τα βλέπω ολα ασπρομαυρά/Αστέρα ολέ μπατσοι παντού/Οπου και αν παιζεις τα Εξάρχεια με ντου
Απάντηση Παράθεση
Απάντηση Θέματος
Νέο Θέμα
  • Σελίδα:
  • 1
Vibe Rated Forum
Γενικά
Πολιτική και Επικαιρότητα