|
Γεια χαρά,
Επισκέπτη
|
To Ισραήλ διέπραξε άλλο ένα έγκλημα
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
|
ΘΕΜΑ: To Ισραήλ διέπραξε άλλο ένα έγκλημα
|
|
Γεια χαρά,
Επισκέπτη
|
|
|
κατά της ανθρωπότητας.
Αν αναλογιστεί κανείς τα χρόνια ύπαρξης του, νομίζω οδεύει ολοταχώς για την πρώτη θέση. |
|
|
|
θέλω να δω πώς θα κάνει πάλι την κότα η διεθνής κοινότητα.. ντάξει μιλάμε ότι οι τύποι πλέον σφάζουν πολίτες συμμαχικών κρατών τους σε διεθνή χωρικά ύδατα, το χουν περάσει αλλού το θέμα.
το αστείο είναι ότι για άλλη μια φορά απλά όλοι θα βγάλουν ανακοινώσεις 'κατιδικάζοντας το γεγονός' και 'εκφράζοντας την βαθιά ανησυχία τους' και κλασσικά δεν θα γίνει τίποτα.. μέχρι την επόμενη σφαγή.. το μόνο που είναι διαφορετικό αυτή τη φορά είναι ότι αναμενουμε να δούμε μπας και κάνει τίποτα δραστικό η Τουρκία |
|
.
|
|
Τι δραστικό να κάνει?
Το ίδιο θέατρο θα παιχτεί με την "βαθιά θλίψη" όλων των πολιτικών. Και δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα. Όπου εμπλέκεται η αμερική (και οι εταιρίες κυρίως), ουσιαστική δράση δεν πρόκειται να δούμε. Το ισραήλ είναι το μπούλντογκ της δύσης και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία και χωρίς καμία αναστολή. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κινητοποιήσεις ώστε να κλείσουμε τις πρεσβείες του ισραήλ σε κάθε πόλη. |
|
|
|
πάντως η Τουρκία έχει ανέβει στην εκτίμηση μου με τη δυναμική της στάση, ασχέτως που θα έχει και άλλα κίνητρα προφανώς
|
|
life is overrated
|
|